Man patinka Natalija Zvonkė

Man netgi patinka tas mėšlas, kuris yra liejamas per TV ekranus, spaudą ir visokius portalus – apie tai, kaip Natalija Zvonkė padarė tą, kaip padarė aną, koks ten jos užpakaliukas ir kad ji dainuoja. Patinka, nes galvoju apie tai, kaip visokie silpnapročiai šito klauso, šitai žiūri ir už šitai vienaip ar kitaip sumoka. Jiems parduoda šūdą, o jie sumoka, suvalgo ir dar apsilaižo. Ir perka dar ir dar. Tai fantasmagoriška, tai netgi didinga, tai kaip kokia propagandinė mašina, veikianti be trikdžių, gražiai ir negailestingai. Tai nuostabu. Na, ir kas, kad aš plūstuosi apie supuvusią žiniasklaidą arba šlamštą gaminančią muzikos industriją – daugumą žmonių ta mašina puikiai sudoroja ir būtent tai yra tikrasis efektingumo rodiklis.

Bet labiausiai man patinka pati Natalija Zvonkė, kaip žmogus. Patinka, nors aš jos nepažįstu. Ji nuostabi, žavinga, tikslo siekianti moteris, kuri iš silpnapročių budulių sugeba užsidirbti pinigus, jiems nieko neduodama. Ji apsimeta kvaila blondine, o beveik visi tuo ir patiki. Ji paruoda fufelį ir neduoda nieko. Na, gal būt, visgi atiduoda tą dalelę savęs, kurią atima visokios kaukės, bet neduoda tiems buduliams nieko, ką galėtų duoti tikra moteris – nei šilumos, nei supratimo, nei meilės, nei rūpesčio – nieko. Ji sugeba parduoti save, savęs neparduodama.

Aš niekad nesu matę Natalijos Zvonkės gyvai, aš netgi nesidomiu ja, aš beveik nieko apie ją nežinau. Aš tiesiog norom nenorom užtinku tai vieną, tai kitą jos paminėjimą. Kažkokius gandus ir nuotrupas. Ir žinot, vat palyginu aš su kokia nors Nijole Pareigyte, kur jau antrą kartą „anoniminiams niekadėjams“ teko viešinti plikas nuotraukas apie tai, kaip ji su šunim. Arba Oksana Pikul, kurios pliką tarpkojį dar 2002 matė nuotraukose kas papuola ir kuri ne taip seniai išsioperavo papus, kad tik šitai parodytų TV. Tai irgi darbas – pagalvokit, ar parsiduotumėt panašiai? Kiek reikia gyvenime patirti, kad dėl pinigų išsioperuotum? Žvaigždės gyvenimas gražus tol, kol esi į ją žiūrintis silpnaprotis budulis. Bet kai esi žvaigžde, tas gyvenimas neretai tampa košmaru, panašiu į pragarą. Ir tikrai nedaugelis tą pragarą pereitų. Ir Nijolė Pareigytė, ir Oksana Pikul, ir Natalija Zvonkė žino, kas tai. Bet buduliai nežino ir už tai moka. Jie tušti, ir moka už tai, kad jų tuštumą kažkas užpildo pigiu šlamštu. Tai objektyvus poreikis, nešantis pinigus ištisai industrijai.

Na ir kas, kaip ją rodo žiniasklaidos ar ką apie ją kalba visokie ten durniai – faktas yra faktas, Natalija Zvonkė pasidarė sau vardą, gavo už tai pinigų, o visokiems durniams, iš kurių uždirbtas pelnas, telieka smaukyti, žiūrint į jos nuotraukas ir klausantis jos dainelių. Na, gal ir ne jos dainelių ir gal ir ne jos sudainuotų, koks skirtumas, kam ten rūpi? Kitos žvaigždutės uždirbinėja iš iš visokių rėmėjų, dar kitos bando dainuot gerai, bet nei iš tolo neprilygsta gerbėjų skaičiumi. O Natalija Zvonkė ėmė ir padarė. Kruvinu prakaitu, nusižeminimu, iškęstomis nuoskaudomis, persekiojančiu įvaizdžiu – padarė ir viskas.

Natalija Zvonkė buvo netgi ištekėjusi – ne už kokio prašalaičio, o už žmogaus, kuris sukasi toje pačioje industrijoje. Ir puikiai žino, kas yra kas. Kas yra palaida, o kas protinga. Praknisti šimtams tūkstančių budulių protą, pavaizduoti Zvonkę iš TV, kartu nepasiduoti su belenkuo iš prodiuserių ir tapti tikru estrados simboliu, ir netgi be dainavimo – ar daug moterų tai sugebėtų? Natalija Zvonkė yra nuostabi moteris, turinti geležinę valią.

Budulių yra, budulių buvo, budulių bus. Ir jie taip pat gali atnešti pinigus. Na, tai kodėl gi tų pinigų nepaimt? Na gerai, kažkas vadina tai  amoralumu, parsidavinėjimu, dvasine prostitucija, apsimetinėjimu ar dar kaip nors panašiai, bet juk visi mes vienaip ar kitaip parsiduodam. Tai jei jau parsiduodam, tai parsiduokim brangiai. Minutėlė gėdos ir pinigai kišenėj. O manot, lengva? Prostitutės, kurios prie stoties, irgi dirba pagal valandinius tarifus, ir dainuoja kai kurios ne blogiau tur būt. Ir duoda. O kiek uždirba?

Aš žaviuosi Natalija Zvonke. O buduliai, iš jos laidantys juokus – sumoka jai pinigus ir lieka tikrųjų durnių vietoje. Nes jie ir yra durniai. Net ir žiniasklaida neturi, kur dėtis – ji rašo apie Nataliją Zvonkę. Rašo netgi tada, kai nieko įdomaus nevyksta. Todėl, kad tai Natalija Zvonkė. Jai nereikia plikų fotkių su šunim.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

46 thoughts on “Man patinka Natalija Zvonkė

  1. linuxr

    Seniai laukiau šito įrašo. Man labai patinka šis įrašas. Man dar patinka valgyti.

    Reply
  2. Zeppelinus

    Išgirdau apie žvaigždę Nataliją Zvonkę anksčiau, nei pamačiau jos nuotraukas ar sužinojau, kas per daigtas tas „zvonkus“ yra.

    Dainų jos, beje, iki šiol negirdėjau. Ji juk, berods, dainininkė pagal pirmąjį pašaukimą?

    Taigi, nelabai net suvokiu, kokiu būdu ir už ką tie buduliai tai Zvonkei tuos savo prakaituotus pinigus suneša?

    Bijau, kad iš manęs vargšė nėra uždirbusi nei cento.

    Tai čia man dabar džiaugtis ar gėdytis?

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Aš irgi nežinau, ar girdėjau jos dainų, prisipažįstu tai 🙂 Nes nežinau, ar ji ten įdainuoja tas fonogramas, ar kažkas kitas 🙂

      O buduliai suneša taigi ne už dainas, o už savo durnumą, net patys neįtardami, kad moka. Tai atskiras ir puikus verslas -- mokesčiai už masinę silpnaprotystę 🙂

      O vat ar iš tavęs Zvonkė nėra uždirbusi -- drįstu abejoti. Apmokėjimo mechanizmas pakankamai įdomus ir visaapimantis, pinigų surinkime dalyvauja kas papuola -- nuo TV iki supermarketų, tad sunku jo išvengti. Nebent viską pirktum turguose 🙂

      Reply
  3. Andrius Užkalnis

    Aš Zvonkės nepažįstu, bet man visą laiką atrodė, kad ji yra žymiai protingesnė, negu galvoja urodai, kurie žiūri tą produkciją. Tiesiog kai kalba žiniasklaidoje, prasprūsta nerežisuoti požymiai apie didesnę tarpausinę masę, negu norima parodyti (nes tame produkte negalima rodyti per daug).

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Man irgi kelis kartus išgirdus jos šnekas, labai užkliuvo, kad jos pasisakymų dekonstrukcijos skirtigais atvejais verčia parinkinėt labai skirtingus intelektinius kontekstus. Tai disonuoja ir tai verčia daryt išvadas.

      Reply
  4. vaida

    Man teko susidurti su p.Zvonke verslo reikalais, ir galiu paliudyti, kad ji tikrai yra versli ir gudri moteris.. Dar gi be to, mandagi, dalykiška, atsakinga -- malonu dirbt, kaip sakoma. Didžioji dalis susidūrusių pasakys tą patį.
    O apie tai, kaip ten kas už ką užmokėjo.. Būkit tikri, jei Zvonkė su mergaitėmis kur nors dalyvauja, tai tikrai ne už dyką -- tai arba finansiškai, arba kitaip jai naudinga..
    O ir skandalai -- nieks jos nematė nei nuogos, nei girtos, ar šiaip prisidirbusios ką nors…

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Būtent, apie tai ir kalbu. Visi skandalai pas ją -- ir tai grakštūs. Vat todėl ir kelia man susižavėjimą. Nepaprastai gerai viską apgalvoja, sukurdama minioms visiškai apgaulingą įspūdį.

      Reply
  5. Aurelijus

    provokatoriau tu didingasai.
    rytoj bus įrašas -- „Bet labiausiai man patinka pats koksas, kaip medžiaga. Patinka, nors aš jo nepažįstu. Jis nuostabus, žavingas, tpadedantis atsipalaiduoti ir siekti tikslo, ir padeda iš silpnapročių budulių užsidirbti pinigus.“?
    a ne?
    😉

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Nu, tamsta esat semiotiką puikiai įvaldęs, puikiai -- grakščiu judesiu pervilkot kitomis semomis tą pačią struktūrą 🙂 Taip, daugybinė interpretacija 🙂

      O šiaip jau taip, turiu temą apie kai ką labai artimo koksui. Tokią, kad eina peklon, net nežinau, nuo ko pradėt. Spauda jei pasigautų -- eitų per visus galus, tik nesusidėlioja kol kas, kaip čia paleist suprantamiau. Bet pabandysiu sudėliot.

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Ne, ten rimta ir labai žostka tema. Tik nežinau, ar iš jos daryti faršą, ar nedaryti. Šiandien gal sugalvosiu. Gal nedarysiu, nes ir taip žostka.

          Reply
  6. kryzius

    Ir ne tik ziniasklaida, ir tu parasei. Ir tu vienas is buduliu, padedantis uzdirbti Natashkai piniga 😀

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Yra trys kategorijos šiame kontekste: tie, kas buduliai ( identifikuojami pagal tai, kad nesugeba atskirti, kur yra buduliai), tie, kas piktinasi zvonkėmis ir tie, kas supranta mechanizmą. Kuriems tu save priskiri? 🙂

      Reply
  7. black-paws

    O taigi be abejo. Argi nerodo didelio proto faktas, kad žmogus nusimauna kelnes prieš fotoaparatą, atsisega maikę telike, pasiema pinigus ir po to gyvena toje pačioje visuomenėje, kuri žiūri tą teliką ir tas fotkes, kaip karikatūra ir/ar kažkieno šlapias sapnas. Funz.

    Nors, tegu ir durna ir neįdomaus snukio, bet palyginus graži merga -- http://static1.balsas.lt/06/17/natalija_zvonke_karas_px600.jpg čia va man D.D. primena

    Reply
  8. Darius D.

    Man nepatinka Natalija Zvonkė. Aš sutinku, kad ji gudri, gal protinga, sukta manipuliatorė, intrigantė, nachalė, velnio nešta ir pamesta bei gi visokia kitokia. Man nepatinka piliečiai, kurie naglystėm ir kvailystėm kala ne tik pinigą, bet ir savo vardą (neklauskit ar aš taip nedarau…). Man nepatinka jog ji ir panašūs į ją apsimeta debilais ir iš to „muša babkes“. Nestatykim durnumo kaip pavyzdžio, susižavėjimo objekto. Vien dėl to, kad mes jos nepažįstam ir dėl to, kad jos esamas ar tariamas durnumas nėra vertas anei jokios pagarbos. Negalima džiaugtis iš kitų nelaimių.

    Reply
  9. šalin savicenzūrą

    „O šiaip jau taip, turiu temą apie kai ką labai artimo koksui“

    nagi, pirmyn — jau sudominot 🙂

    Reply
  10. skirtumas

    Manau, Rokiškis, labai nesinervuoja dėl to, kad Zvonkei (o gal jau vis dėlto Ivanova, aš žinau kad išsiskyrė!!!) čia reklamos padarė ir kad ji dėl to uždirbs daugiau. Jis juk ją garbina… 😉
    Na o jeigu ką, bus labai įdomu stebėti kaip ji išnaudos šitą intensyviai lankomą tinklaraštį savo naudoms… Nagi įtempkime ausis ir išsproginkime akis!!!

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Aš manau, kad tie silpnapročiai buduliai nusipelno būti durninami. Jie niekad nepaskaitys, kas čia parašyta, jie yra aukos. Tegul moka pinigus.

      Reply
  11. Marcius

    žmogau, nu bet kaip tu sugebi parašyt tai, kas ant liežuvio galo? T.y. Parašei tai, ką pats maniau bet nemokėjau išreikšt žodžiais 🙂 filosofas matyt būsi.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Tai čia ne išreiškimas žodžiais, tai tiesiog identifikavimas -- Zvonkė vaizduoja blondinę, nors išties yra labai apgalvota moteris 🙂

      Reply
  12. Mišrūnė

    Kaži koks reportažas iš kitos planetos… Įdomu jus, dvikojus, stebėt 🙂

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Tu tai ir dainuot moki, tu pagalvok, kaip TU galėtum krušt protą? 🙂 KAip būna antžmogiai, tai galėtum būt antzvonke 🙂

      O tai beje, ta pačia proga, duok dainų. Nes kur buvo pora tų, tai nepakanka.

      Reply
      1. Mišrūnė

        Nu žinok, kai pažiūrėjau video iš MJR, nusprendžiau, kad visgi nemoku. Ar ten tai, kad trūko antros gitaros, ar kad juodai peršalus buvau, ar per daug atsipalaidavau, ar su nevykusiu aparatu filmuota -- pati sau taip košmariškai skambu… 🙁 http://picasaweb.google.com/ramonasr/MJR2010# -- ten kažkur tarp nuotraukų yra ir video, baisėkis į sveikatą.
        Šiaip dėl dainų į mano diedą kreipkis, aš tai ką, nieko nežinau, tik darau, ką man liepia. Ir dar, tiesa, gal dar Klaipėdoj kažkada koncertuosim, bet čia dar tik gandų lygyje.

        Antzvonke gal ir negaliu būt, bet ANTIzvonke -- tai jau vien dėl kubatūros. 😉 Vis tiek ačiū.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Aš tau galiu tik vieną pasakyt -- tu elementariai nesi pripratusi prie savo balso iš įrašo, todėl tau taip ir atrodo. Tai susiję su tuo, kad normaliai save girdi iš vidaus, per savo kaulus ir mėsas, tad dominuoja visai kiti dažniai, plius dar rezonansai prisideda.

          Kasdien klausantis savo įrašų (ir juos kasdien darant), maždaug po 2-3 mėnesių imsi pagaut realistiškai ir viskas susiderins, disonansai dings, tada suprasi, kad gerai varai, taip pat pagal tuos įrašus pradėsi ir balsą reguliuotis, tik reikia nuolat ant to dirbt.

          Ir pakartosiu tau dar sykį: tu kietai varai, tu turi talentą, tik daryk ir būsi žvaigždė.

          Reply
          1. Andrius Užkalnis

            Рокишкис прав. Prie savo balso įrašyto reikia priprasti ir paskui būna normalu, nors manęs pavyzdžiui ir po dvidešimties metų nežavi kai kurios mano intonacijos; o telike vaizdas tai visai.

            Reply
      1. Andrius Užkalnis

        Čia pas mus nėra Račo ir jo Bobutės, todėl rašytojus ir nerašytojus bei žurnalistus ir nežurnalistus diagnozuoju aš.

        Rokiškis yra šimtaprocentinis žurnalistas (galėčiau išaiškinti smulkiai, kodėl), o rašytojas nėra tik pagal lietuvišką LTSR modelio supratimą, o pagal vakarietišką standartą yra „writer“ ar jis to nori, ar nenori.

        /parašas/ Skyriaus vedėjas

        A.V.

        Reply
  13. laiqualasse

    O tai man čia toks klausimas iškilo perskaičius -- argi pati Zvonkė Pikul Pareigytė kažką kažkiek apie savo įvaizdį padaro irba nulemia? Taigi yra agentai, yra prodiuseriai, yra scenos technikai, kurie sudėlioja špaklių, paaiškina, kada ką sakyti ir kada kurią sagą atsisegti, nurodo skandalų sukėlimo datas ir vietas ir taip toliau. Ar gal aš taip galvoju tik dėl to, kad visiškai nepažįstu pop verslo?

    Reply
  14. Fredis*

    blogeris vardu Rokiškis labai klysta manydamas, jog Zvonkė pinigus susirenka tik iš durnių. Kokia nors savivaldybė, pasisamdydama kuopelę linksmintojų per Vasario 16-tos šventę, Kalėdų eglutės įžiebimo zeremoniją ar Žalgirio sutiktuves/palydytuves/pagerbtuves -- sumoka pinigus iš miesto iždo.
    Rokiškis, kaip jau ne vienas veikėjas (-a) pastebėjo, turi problemų su žmona -- tai jam Zvonkė graži („seksova“), protinga, tai kartu savo moteriške nusibeldę į Maximą prisiperka pašvinkusios mėsos pusgaminių.
    Tu gali parašyti ką nors konceptualiai protingo?

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Fredi, aš suprantu, kad tau patinka, kai tave siuntinėja naxui, bet jei tu esi tūpas, tai aiškinu paprastai: žinok, kad banų man irgi negaila, niekad nedarydavau iš to problemos, ir tau uždėsiu taip, kad net skaityt čia negalėtum 🙂

      Taip kad valink naxui savanoriškai, nes kitaip valinsi nesavanoriškai.

      Reply
      1. skirtumas

        Nu kažkaip net malonu… Nostalgiškai taip…
        P.S. šiąnakt labai ryškiai švietė mėnesiena…

        Reply
  15. an

    Ai, čia tas Fredis, kuriam asmenybės susidvejinimas.
    Tokius tik užjaust reik..

    O šiaip tai popsas užkniso juodai.

    Reply
  16. Pingback: Rokiškis Rabinovičius internetų atradimuose « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *