Paieškos atradimai jūsų džiaugsmui

Štai tasai garsusis pašto ženklas

Štai tasai garsusis pašto ženklas

Kadangi laiks nuo laiko jums paskelbiu paieškos rezultatus ir papasakoju, kokie durniai ateina čia pas mane į blogą, ieškodami kartais Rokiškio Rabinovičiaus, o dar dažniau – kažkokių nesusijusių kliedesių, tai štai jums bus nauja porcija. Juoba jau ištisi metai praėjo nuo paskutinio karto.

Keista, tačiau paieška vis keičiasi ir ateina vis kitokių žmonių. Netgi dar keisčiau tai, kad kažkodėl kartais ėmė ateidinėti gal netgi visai ir ne durnių, o tai labai stebina, nes tie, kas nėra durniai, yra visiška mažuma, o tą jau daug ankstesnės kliedesingos paieškos akivaizdžiai įrodė.

Taigi, kaip visada, pradėsim nuo sisteminių paieškos atvejų – tokių, kurie nėra vienkartiniai, o yra daugkartiniai, reguliarūs ir vis pasikartojantys. Akivaizdu, kad ieško manęs (tokiomis frazėmis, kaip „Rokiškis“, „Rokiškis Rabinovičius“, „Rokiškio blogas“, „Rokiškis popo“ ir panašiai), nors randančių ir nelabai daug, bet vis koks lankytojas-kitas ir pasitaiko, o tai reiškia, kad tampu didele garsenybe, kas nenuostabu, nes visi žino, kad greitai tapsiu Visatos Valdovu.

Neabejotinai nuo seno vis lenda kažkokie seksualiniai daugelio lankytojų polinkiai. Pvz., „putė monstras“ arba „penis drakonas“. Kai tokios frazės persimaišo su frazėmis apie lytinių organų higieną ir niežtėjimą, tai gaunasi visai jau fantasmagoriška kažkaip. Man rodos, kad žmonėms stogas dėl sekso pačiuožęs dar labiau, nei ponas Freudas įsivaizdavo. Jis gi neturėjo interneto ir negalėjo sužinoti, ko žmonės ieško paslapčia. Būtų sužinojęs, tai dar neaišku, ar pats nebūtų išprotėjęs.

Na, bet gal prie realių pavyzdžių pereikim, nes tenai tikrasis įdomumas.

Štai jums tokios frazės, pagal kurias mano blogas dabar atrandamas dažniausiai (aišku, jei tų frazių apie Rokiškį neskaičiuosim):

  • Ingrida Šimonytė popo – vat čia yra sensacija, topas ir nesuvokiama, nes nieko čia apie ponią Ingridą Šimonytę nėra, o ir Google pirmuose puslapiuose taip ieškant, nerodo mano blogo, taigi, reiškia, kad žmonės aktyviai domisi ir yra dideli jos gerbėjai. Ir pagalvokite patys – tai tapo svarbiausia paieškos fraze, pagal kurią pas mane dabar ateina lankytojai! Štai todėl aš ir galvoju, kad protingesnių žmonių ėmė eiti. O Ingrida Šimonytė yra lengvai randama, nes turi netoliese savo blogą, kurį jums rekomenduoju, o taip pat patariu, kad ir kitiems jį parodytumėt – http://simonyte.popo.lt/
  • Rokiškis moteriškos higieninės priemonės – vat šito anksčiau kažkaip nebūdavo irgi. Dabar gi eina. O viskas matyt todėl, kad parašiau kažką apie moters higieną sovietmečiu – http://rokiskis.popo.lt/2013/04/08/sovietmetis-ir-higieniniai-iklotai-moterims/
  • Putė ir putės – pagal šituos du žodžius jau mažiau žmonių ateina, nei pagal aukščiau minėtus. Ir aišku, nieko panašaus į tai, ko ieškojo, jie čia neranda. Taip jiems ir reikia, nes jie yra durniai. Jie visada pralaimi, nes toksai jų likimas.
  • Laimingi tarybiniai laikai – čia jau be komentarų – nors daug apie tai rašau, kažkodėl nedaug tokių tipažų ateina, bet tikiuosi, kad kažko randa, vat pavyzdžiui, čia – http://rokiskis.popo.lt/tag/sovietmetis/
  • Niežti makštį, lytinių organų niežulys, putė kasosi, peršti ir t.t. – šitokios ir panašios frazės vis dar daugeliui svarbios, nes matyt kad aktualios, tad ir lankytojų pritraukia, nors kažkaip dabar jau mažiau. Rekordinį juos taip dominantį straipsnį kadaise parašiau būtent todėl, kad tie lankytojai su tokiomis frazėmis ir ėjo į mano blogą – http://rokiskis.popo.lt/2012/03/02/ka-daryti-kad-nustotu-niezteti-pute/
  • Hematogenas – kodėl ieško pagal šitą žodį, tai nesuprantu, nors ir galiu jums garantuoti, kad hematogenas sovietmečiu buvo geriausias saldumynas, užtat ir deficitinis. Kiek žiūriu, žmonės užeina į šitą straipsnį, kur hematogenas paminėtas – http://rokiskis.popo.lt/2010/09/14/megstamiausi-vaikystes-saldainiai/
  • Kas yra Rokiškis Abinovičius? – va, čia jau ir matome, kad durniai ir toliau nerimsta. Kita vertus, racionaliai ir protingai paaiškinti, kodėl jie ieško Abinovičiaus – labai lengva: todėl, kad jie yra buki durniai.
  • Tolerastija – čia jau nekomentuosiu, nes sunku pasakyti, kiek ten durnių, o kiek atvirkščiai. Vienok reiškinys matyt aktualus, nes kai kurie menami tolerantiškumai, realybėje virstantys totaline diskriminacija (beje, čia labai ryškus naujakalbės apsireiškimas), atkreipia žmonių dėmesį.
  • Karpienis – šito tipažo seniai nemačiau, iš savo blogo senų seniausiai išbaninau (dar LiveJournal laikais jis buvo prisikabinęs) ir jis daugiau čia nesilankė. Kiek suprantu, jisai yra dabar vienas iš svarbiausių Pipedijos autorių, apie save patį parašęs reikšmingą straipnsį – http://www.pipedija.com/index.php/Karpienis
  • литовцы озверели – ke? Nieko nesuprantu, kas čia su tokiomis paieškomis eina ir ką čia tokio randa. Bet frazė stebėtinai dažna.
  • Sergejus Lukjanenko knygos – čia ir vėl kažkokie ufikai, kurie ieško kažkokio briedo. Spėju, kad ne ten pataiko.
  • Moteris turi atitikti kriterijai Rokiškis Rabinovičius – o vat čia jau pagaliau kažkokios moterys aiškinasi kokios mano kriterijus jos turi atitikti. Labai gerai. Moterys mane garbina.
  • Makšties ilgio matavimas – čia matyt kažkokios išvirkščios makštys kažkur, jei jau ilgį matuoja…
  • Ką daryt? – jei jau klausiat, tai visiems taip klausiantiems patariu: eikit iš mano blogo ir negrįžkite.
  • Uolektis konfliktas – atrodo, kad daugeliui vis dar kyla klausimai apie tą istoriją – http://rokiskis.popo.lt/2012/11/19/rysium-su-iso-sertifikavimo-nepriklausomumo-reikalavimu-vertinimu/
  • Viduriavimo skatinimas – ke? Jūs čia rimtai? Ai, nu bendrai yra tas variantas, kada klaikios skeletavos anoreksikės susigalvoja numirti nuo liesinančios trydos. Kad ir kaip kraupiai ir absurdiškai skambėtų, tai liūdna realybė.
  • Termobranduolinė bomba – lyg ir nerašiau apie bombas, bet buvo truputis nuotraukų, kurios daugeliui patiko – http://rokiskis.popo.lt/2012/01/17/branduoliniai-kratiniai-atomines-nuotraukos/
  • Mirties bebrų mafija – anksčiau, kiek atsimenu, ieškodavo kažkokių bebrų-prievartautojų, o dabar jau va… Žiū, dar po kiek laiko ir genocido bebrų demonai pareis. O dar paskui – totalinės destrukcijos bebrų drakonai.
  • Silikoniniai papai – apie juos visi turi žinoti, kad būtina juos tepti tepalu, nes jeigu netepi, tai girgžda – http://rokiskis.popo.lt/2012/06/16/silikoniniai-papai/
  • Zeppelinus yra Kreivarankis – spėju, kad taip ir yra, jei jau ne vienas žmogus taip galvoja. Nes apie abu krūvos spėlionių yra buvę, taigi reikia baigti su jomis vieną kartą visam laikui, nes šitaip abi mįslės išsisprendžia: šitaip ir Kreivarankio paslaptį atskleidžiame – kad jis Zeppelinusas, ir Zeppelinuso paslaptį – kad jis Kreivarankis. Kuo mažiau neaiškumų – tuo geriau.
  • Pašto ženklas apsišikęs kūdikis – taip, yra toksai, vienas iš tų Lietuvos pašto ženklų, kuriuos ilgai dar žmonės prisimins. Išleistas buvo Kalėdoms, tačiau kažkokia gelsva krūva, kyšanti iš po užpakalio, nepaliko jokių abejonių apie tai, kas per reikalas tenai vaizduojamas.
  • Libertalizmas Lietuvoje – nu to dar betrūko, kad čionai eitų visaip dvasingi politologiniai diskursantai.
  • Radviliškis Rabinovičius – aš jus prakeikiau už tai, tai vat dabar jau jūs ir neturite smegenų, nes jau prakeikimas veikia. Todėl ir ieškote tokių nesąmonių.
  • Ar skleidžia elektromagnetines bangas vadovėlis? – psichotronines bangas vadovėlis skleidžia. Jūs jau prarastas ir smegenys neatsistatys. Jus nužudė sistema – ji perdavė jums koduotą impulsą, nuo kurio jūs nesąmoningai išgersite dihidrogeno monoksido, o tada jau žinot, kas su jumis bus!
  • Skirmantas Tumelis Kėdainių meras – aišku, suprantu, kad kažkur kažkada ponas Skirmantas Tumelis buvo renkamas į merus ir energetikos ministrus ar tai prezidentus kažkur Visagine, Alytuje bei Šiauliuose, bet nu ponai ir ponios, juk tai buvo ne Rokiškyje? Tai ko čia tada ieškote?
  • Prakeiksmo nuėmimas kiaušiniu – o pimpalu nuimti prakeiksmo nebandėt? O gal pavyktų?
  • Penio didinimo operacija – gal geriau sau galvą pasioperuotkit. Gal padės ir bus geriau tada. Nes pimpalo galia priklauso nuo smegenų energijos, tai yra mokslinis faktas.
  • Julija Greima – kiek suprantu, dėl lyčių lygybės Algirdas Julius Greimas įgavo moterišką lytį. Puiku. Matome, kad alternatyviai intelektualių individų tolerancijos lygis visuomenėje auga, todėl jie plinta. Po truputį taip atsiras ir Vytautė Didžioji, Algirdė Brazauskė, Mykolė Čiurlionė, Andrė Užkalnė ir gal netgi Nidas Vasiliauskas. Progresas.
  • Išprievartavimo istorijos – ke?
  • Krokodilų narkotikai – ke?
  • Kur yra progresiniai mokesčiai? – pas MP giliame stalčiuje, kiekvienoje Lietuvos vyriausybėje. O kodėl jūs to klausiate taip keistai, lyg nesuprastumėte?
  • Uspaskicho agurkų marinavimo receptas – ko ko tokio jūs ieškot? Agurkų? Viktoro Uspaskicho? Mano bloge?
  • Pono kakučiai – ke?
  • Higieniniai įklotai vyrams – ke?
  • Troliai reiškia karą – ke?
  • Analinė kalba – man rodos, gal jūs ieškojote apie dibilų kalbą, ja kai kurie žmonės šneka, o kiti – dar ir programuoja.
  • Kaip nunuodyti katę? – o kodėl jūs tai norite padaryti?
  • Kodėl darbui Danijoje ir Norvegijoje kontraktai būna ne ilgiau 6 mėnesių? – pagaliau pasitaikė žmonių su normaliais klausimais. Tai ir atsakymas jums normalus: kai asmuo dirba užsienyje (A2 forma), jį apmokestinant taikomi LR mokesčiai, jei žmogus dirba iki 180 dienų. Jei daugiau – tai tos šalies, kurioje dirba. Todėl įdarbinimas LR įmonėse darbui užsienyje būna daromas tik ne ilgesniam periodui, nei numatytas pagal tarptautines sutartis dėl dvigubo apmokestinimo panaikinimo. Jei norit kitaip – teks darbintis išvažiavus į užsienį, o ne būnant Lietuvoje. Bet ir mokesčiai tokiose šalyse, kaip Danija ar Norvegija matyt gausis didesni, o ir niekas Lietuvoje nenorės kapstytis po tų šalių mokestines sistemas, taip kad darbintis teks pačiam.
  • Kukaliai nuo alkoholizmo – ke?

Aš pasikartosiu: tai daugkartinės (2 ar daugiau kartų) paieškos, kurios čionai žmones pas mane atvedė per maždaug metus. Jose matote visą tą dvasingą manęs skaitytojų pjūvį.  Ir šįkart netgi neminėsių tų pavienių atvejų, nes jūs galit atrasti per senesnes apžvalgas, kas ten tokie vaikšto. Durniai yra unikalūs, taip kad unikalių durnių būna 10 kartų daugiau ir jie 10 kartų trenktesni.

Nors bendrai, kaip pavyzdžio, duosiu tiesiog paskirų, atsitiktinai parankiotų, nieko specialaus neieškant:

  • Apvali riestė
  • Ar žuvis grundulas sukelia vėžį?
  • Arkliasnukė lachūdra
  • Atrasta Velnio skylė Rusijoje
  • Bomžo prakeiksmas
  • Bulvės melodija
  • Citrina ant makšties
  • Elektroninis žargonas
  • Gyvos putės
  • Helovyno mintys maistui
  • Kalbų atspindėjimas tautose
  • Kosminės cigaretės
  • Kvapų naikinimas lavono
  • Metalo monetarinis režimas
  • Nacio patiekalas
  • Nuotraukų sprogdinimo programa
  • Pienio iškirpimai
  • Psichotronikos naudojimas prieš moteris
  • Rokiškio kvadratas
  • Senovinių popierinių pinigų supirktuvė
  • Tinklo skilinėjimas
  • Vaginos vagnorkės
  • Vazabi lytinių organų
  • Žydras mersas

Čia aš jums nerankiojau specialiai, nes užsiknisčiau jau, jeigu tyčia kažką atrinkinėčiau. Per metus daug prisikaupė, gal net kokie šimtai tų ieškančių atėjo – žodžiu, skaičius su daug nulių. Tiesiog perverčiau kažkiek ir duodu – kad pasigrožėtumėt. Taigi, dabar jūs man paaiškinkit, ponai ir ponios, vieną dalyką, prašom: ką man apie jus galvoti, jei tokie ateinate? Negi tikitės, kad aš jums protą nešiu už dyką?

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

21 thoughts on “Paieškos atradimai jūsų džiaugsmui

  1. skirmantas tumelis

    „Skirmantas Tumelis Kėdainių meras“ ieškant asmenizuotas gūglas davė man va šitą nuorodą: http://rokiskis.popo.lt/2013/12/31/mutave-gandai-is-sovietmecio/#comment-215661 (gal trečia ar ketvirta nuo viršaus).

    Visgi gerai. Nes tų komentarų nemačiau šviežių. O tie komentarai tokiuose straipsniuose yra geresni nei straipsniai.

    Gi google paieška man atrodo išprotėjusi nuo jūsų Visatybės valdymo artėjimo (bent jau Lietuviškuose internetuose). Deda į viršų nuorodas. Matyt bijo.

    Reply
  2. Gediminas

    Šiaip tai paieškos žodžiai daugiau reiškia kad Mr. Gūglas parinko jūsų puslapį žmonėms kurie ieškojo labai įvairaus turinio. Ir čia ne ieškotojai durni, o Mr. Gūglas. Na gal jie truputi durni, kad pasitiki tuo Mr. Gūglu.

    Reply
  3. kaimietis

    Krokodilu narkotikai – tai turbut zmones iesko informacijos is benzino gaminamo heroino pakaitalo (search: krokodil drug – ispeju, vaizdeliai labai ne kokie), kuri vartodamas zmogus supuna. Kilo is pietu rusijos, dabar juo gasdinami narkomanai ir vakaruose (nors kai kas sako, kad cia eilinis antinarkotinis gandas).

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Jo, matyt kad taip. Tiesa, ne gandas tai, o išties pakankamai žiaurus reikalas. Dar kita vertus, paprasta šyrkė galų gale irgi duoda panašų rezultatą, tik kad daug kartų lėčiau.

      Reply
  4. Inocentas

    Arkliasnukė lachūdra… hm.. kažką priminė…
    Yra tokia žuvis -- Acantopsis dialuzona. Gan populiari akvariumuose. Angliškai ją dar vadina Horse Face Loach. Tad letuvaičiai išvertė… -- Arkliasnukis lochas.
    Čia gal kažko žmogus neprisiminė, sumaišė ir pabandė paieškoti… Ko tik mūsų smegenys neprigeneruoja… kur mus tik gugle neužveda..

    Reply
      1. Rokiškis Post author

        Dėl to koaksilo -- tai ne krokodilas, o dabar atrodo jau pradėjęs nykti reiškinys, nes Rusijoje apribojo bereceptį pardavimą.

        O krokodilas yra iš kodeino gaminamas ir išties yra daug labiau paplitęs, bet švelnesnis atvejis.

        Reply
    1. Rokiškis Post author

      Įdomiausia, kad visgi kažkuo tie žmonės domisi, kažką mąsto ir kažkokios informacijos nori. Kas dedasi jų galvose?

      Reply
  5. Rasa

    Pagal paiešką „Sergejus Lukjanenko knygos“ nuėjau i J. Žilinsko blogą, kur Lukjanenko buvo dedamas į šuns dienas 🙂

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Lukjanenko yra labai konkretus rusofašistas, taip kad jį ne veltui matyt deda. Tik vat man klausimas, kodėl pas mane kažkas ateina jo ieškot.

      Reply
  6. Marius

    Yra tokie urologiniai įklotai vyrams. Skirti lengvam šlapimo nelaikymui. Jei gerai pamenu, rašėt apie higieninius paketus sovietmečiu. Galbūt tai atvedė.

    Reply
  7. ignas

    Pirmoji vieta labai aiški, įvedus į google -- „Ingrida Šimonytė popo“, nuoroda į rokiskis.popo.lt/tag/ingrida-simonyte/‎ eina antru numeriu

    Reply
  8. Ingrida Šimonytė

    „Arkliasnukė lachūdra“ tai tas pats, kaip ir „Ingrida Šimonytė“ gal tik be „popo“, mat ieškovai turbūt skaitymu nesivargina ir neieško, kur paskaityti -- šis žodžių junginys išplėstinai pasitaiko komentaruose po straipsniais apie miglotus mano ir zuoko santykius 🙂

    Šitos apžvalgos, didysis Rokiški, vistiek yra mano mėgiamiausi tamstos opusai.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Ghrmz, aukščiau komentaruose buvo rašoma, kad tai tokia akvariuminė žuvis.

      Ale man dabar toksai įdomumas, kad kažkodėl kai pabandžiau į paiešką įvesti, tai man išvis nieko nedavė Google. Išvis nieko, išskyrus būtent šitą mano straipsnį ir daugiau nieko. Nors anksčiau krūvos ateidavo į kažkur.

      O kad zuokiniai ant tamstos stengiasi varyt -- tai nenuostabu, nes jie ieško ant ko suversti tai, ką patys pridirba.

      Reply
  9. ddd

    Rokiski -- nekirsk taip stipriai is peties ne visi mes debilai(tikiuosi) :). Radau save ne dabar, o pries metus darytame irase, uzklydau su paieskos fraze: „ziurkenas Izraelio konflikte“. Butent tavo blogo ir ieskojau. Buvau pas tave skaites apie Izraelio konflikta, bet pagal sia fraze tave surast be sansu, atsiminiau tik tiek, kad esi ziurkenas… Tokia vat istorija 🙂

    Reply
  10. bimbinėtoja

    Antanas Manstavičius alfoj rašo apie Putino cenzūruojamą internetą. Tačiiau man rods kad mes esam jau Rusiją šioj srity pralenkę:. ….

    1)Panaikinta Pipedija -- Linksmoji enciklopedija, iškart po to, kai kažkas pamėtė jos linksmų
    komentarų apie mūsų politikus ir jų sąsajas su Vilniaus Brigada. Nors duomenys paimti tik iš viešos spaudoos. …

    2)panaikinta aidai.us svetainė. JAV lietuviško žurnalo „Aidai’ archyvas internete. Iškart po to, kai kažkas į internetą įkėlė Vinco Krėvės pokalbių su Molotovu pasakojimo ištraukas apie Molotovo atvirai išklotą Europos užvaldymo planą ….

    3)panaikinti anoniminiai komentarai LRT.lt, bernardinai.lt, buvo panaikinti ir literaturairmenas.lt, šatėnai.lt, slaptai.lt ir kt. anoniminiai komentarai.

    4)tas pats tiesos lt reklamuojamas portalas alfa.lt įsivedė šnipinėjančią DISQUS „netvorką“ komentarams. Todėl dabar tiek bernardinai, tiek alfa.lt mėto straipsnius į tiesos.lt, kad bent kas nors juos perskaitytų, kaip ir Laučiaus LRT.lt kelia savo straipsnius į delfį, nes nebeprisivilioja skaitytojų, kurių komentarus ignoroja. ….

    5) angliškoji wikipedija Lietuvai jau yra yra pateikiama iškastruota. Kas nori įeiti į tikrąją wikipediją privalo adresų skiltyje pridėti en.wikipedia ir tik tada ieškoti norimos info. ….

    tad kas okupavo mūsų internetinę ervę? KGB? MOSADAS? Ar Lietuvos Seimo Nacionalinis Saugumas? Nes kol ponas Anušauskas vadovavo Seimo Nacionalinio saugumo komitetui, dar nieko panašaus nebuvo, išskyrus bernardinų ir dar kelių saitų anoniminių komentarų panaikinimą, bet kai jį pakeitęs A.Paulauskas susirūpinęs prabilo apie interneto saugumą, prasidėjo keisti dalykai. Gal tai tik sutapimas. Gal TEO prichvatizavo neaiški kompanija?

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *